Enkele voorbeelden

Vrouw, 59 jaar
In de praktijk van Patrick kom je d.m.v. zijn vragen bij je eigen antwoorden. In zijn benadering van jou als wezen/mens, kom je steeds dichter bij jezelf. Hij kijkt door je blokkades heen en ontmoet je op zielsniveau.
Doordat hij dit contact met je legt, ga je de door jezelf gecreeerde blokkades beter begrijpen. Als je nl. begrijpt wat de functie van deze blokkade is, kun je de keuze maken om ze op te geven (vaarwel te zeggen) en dan heb je contact met je ware zelf. Hij schroomt ook niet om je te confronteren met wat je doet. Echter dit gebeurt allemaal vanuit zijn liefde. 
Naast een verbale interactie vindt er ook een energetische behandeling plaats om je in het proces naar je innerlijke zelf te helpen. 
Bovendien straalt hij zoveel liefde uit, waardoor je zelf ook meer in je eigen zachtheid en liefde wordt gezet, zodra je in zijn praktijk bent. 
Kort samengevat: d.m.v. wat hij in zijn praktijk met je doet, leer je om totale verantwoordelijkheid voor jezelf te dragen. Ook biedt hij je meer inzicht over het doel van het leven hier op aarde. Hierdoor leer je meer los te laten en in het nu te leven. 
 
Vrouw, 45 jaar
Parick ziet wie jij werkelijk bent. Hij maakt duidelijk en helder waar je nu staat en geeft je genoeg handvaten om verder te kunnen. Liefdevol en zonder oordeel.
 
Vrouw, 44 jaar
Als ik bij Patrick de praktijk inloop voel ik meestal direct een enorme rust over me heen komen. Ik heb dan het gevoel dat ik thuiskom en helemaal mezelf kan zijn. Zelfs in de gang wachten vind ik al fijn! ;)
Eerst praat ik dan met Patrick en hij luistert naar me zoals vrijwel niemand anders dat kan. Ik voel me zo veilig en het voelt vertrouwd dat ik ook echt over alles wat me dwars zit durf te praten. Dat komt vooral omdat ik altijd voel dat Patrick mij (of wie dan ook) niet veroordeelt. En ik voel me gezien en gehoord.