Bericht schrijven >

Liever Patrick,

Het is alweer 20 jaar geleden dat ik je op mijn pad ben tegengekomen. Op de turbulente reis die ik in die tijd heb afgelegd heb je mij begeleid door handreikingen te geven om mijzelf te ontdekken om mijn eigen pad te kunnen bewandelen vanuit mijn eigen kracht.

Je oordeelt niet en hebt en laat iedereen zijn eigen tempo bepalen waarin hij of zij deze reis aflegt. Daardoor kun je ook bij je eigen kracht komen. Dank je wel daarvoor.

Helmy Thoone

Helmy Thoone
  Vorig jaar in mei is mijn paranormaliteit in alle hevigheid aan mij geopenbaard. Op advies van een medium ben ik bij Patrick terecht gekomen. Het voelde instant goed. Toegankelijk en zonder oordeel.

Door de vele gesprekken die we gevoerd hebben, heeft hij me meer de essentie van wie ik in ben, mijn authentieke mij, laten inzien. Waardoor ik nu ten volle mezelf kan zijn.

Daarnaast kan ik, mede door zijn advies, inzichten en uitleg, beter mijn weg binnen en met mijn mediamiciteit in het dagelijks leven vinden!


Ik ben erg dankbaar dat hij als therapeut op mijn weg is gekomen. Hij heeft anderen met zijn kennis, inzicht en kunde veel te bieden. Als therapeut, als ervaringsdeskundige maar zeker ook als mens. Niets verheven, geen poehah, what you see, is what you get. Kijk en daar houd ik nu van. Een Licht in deze wereld. Veel aan anderen te geven!

Groet, Irmgard

Irmgard
Patrick neemt je bij de hand. Laat inzien op welk punt je in je leven staat en geeft de juiste aanwijzingen om het pad zelf te ontdekken, een groot avontuur waarin hij me op een liefdevolle wijze in coacht. Sinds anderhalf jaar heb ik mijzelf goed leren kennen met behulp van deze mooie Belg. Een bezoek aan Patrick is terugkeren naar jezelf.

Lide
Hee Patrick, Gave site man. Zet hem gelijk in mijn favorieten! Zie er naar uit dat hij nog meer gevuld wordt!!

groeten,

René

René
Lieve Patrick,

Wat een mooie site en wat geweldig dat iedereen jou nu ook op het internet kan vinden!!
Want ik ben nog steeds ontzettend blij dat ik jou 'gevonden' heb!!
Ik zou tegen iedereen die deze site bezoekt willen zeggen: "ga naar patrick"!! Ik noem hem altijd "mijn engel op aarde" en dat is hij ook.
Als je jezelf wilt terugvinden en weer wilt voelen waar je vandaan komt dan is hij de aangewezen persoon ( engel;).
Xxx

Mariel Bosman


Bericht schrijven >